Furnizori


RADIANT BRUCIATORI SPA, firma fondata in 1959, produce centrale termice si arzatoare (circa 50.000 bucati pe an) si este prezenta in aproape toate tarile europene, cu distribuitori calificati si retele de service eficiente.

Avand experienta necesara, RADIANT produce peste 70 de modele de centrale termice, imbinand activitatile de proiectare, productie, testare si comercializare pentru a obtine un raport calitate pret de invidiat. Existenta pe piata Romaniei din 1993, la inceput numai cu arzatoare si apoi si cu centrale termice, prin partenerul EUROMAN EXIM INTERNATIONAL este acum printre firmele lider in domeniul incalzirii in aceasta tara.


Cu peste 40 de ani de experienta in domeniul cazanelor din otel, MESCOLI CALDAIE din Italia este un nume de referinta in domeniul incalzirii cu combustibil solid (lemne si peleti din lemn). Cercetarea continua, proiectarea si vasta experienta au permis companiei sa obtina o gama larga de produse care satisfac orice exigenta.


HEIZER GAS se afla in topul producatorilor de incalzitoare de apa de mai bine de 30 de ani. Produce diferite modele – atat pe combustibil gazos, cat si cu alimentare electrica – pentru uz casnic sau industrial. Gama de boilere cuprinde capacitati de pana la 2000 de litri. Acestea imbina calitatea si tehnologia de ultima generatie, asigurand un randament superior, siguranta si comfort in exploatare.


AIR CONTROL este o companie specializata in productia de echipamente de incalzire industriala: generatoare de aer cald alimentate cu gaz, destratificatoare de aer sau bariere cu aer cald. Este firma care a inventat sistemul TERMOSPLIT compus dintr-o unitate interna si una externa.


FANTINI COSMI este o companie italiana fondata in 1931 de catre familia Fantini, specializata in productia de elemente de control si automatizare precum: termostate, electrovalve, detectoare de gaz, minicentrale electronice, etc. Este una dintre cele mai mari companii specializate automatizare si control din Italia, fiind chiar lider de piata pe anumite segmente.

PERRY ELECTRIC este o companie italiana care proiecteaza si produce echipamente electrice si electronice pentru controlul de timp, energie, clima confort, siguranta si de gaz. Este producatorul ce a pus bazele sistemului HOME AUTOMATION. Este o companie care investeste resurse semnificative in cercetare si dezvoltare în scopul de a mentine actualizata constant gama de produse care indeplinesc cerintele cele mai inovatoare de piata.