Service

Sfaturi si informatii utile:

 • Programul de lucru al Centrulul de Service din BUCURESTI este LUNI-VINERI orele 8:00-16:00; Telefon: 021-350.25.54

 • Pentru interventii in afara orelor de program (urgente) puteti apela tel: 0722-359.193 (se practica un tarif suplimentar de urgenta; vezi si nota din josul paginii)

 • Cititi cu atentie MANUALUL DE UTILIZARE inainte de instalare si utilizare !

 • Prima Aprindere (Punerea in Functiune) se face obligatoriu de catre tehnicienii de service

 • Inainte de a solicita Punerea in Functiune va rugam sa cititi capitolul „Prima Aprindere” din Manualul de Utilizare pentru a intelege conditiile solicitate de legislatia româneasca pentru executarea acestei operatiuni; contactati Dispeceratul de Service pentru a programa din timp Punerea in Functiune si pregatiti documentele necesare in vederea eliberarii „Autorizatiei de Functionare” (ISCIR – PTA 1/2010). Costul acesteia este suportat de catre utilizatorul final.

 • Interventiile in Garantie sunt integral gratuite (deplasare in localitate, manopera si piese de schimb); in situatii de avarie cititi mai intâi Manualul de Utilizare, incercati sa eliminati cauza proastei functionari si numai dupa aceea telefonati la Service! Explicati cât mai detaliat defectul aparatului si urmati intocmai indicatiile Dispecerului de Service; acest lucru va permite sa nu solicitati INUTIL deplasarea tehnicianului de service.

 • Va rugam sa retineti ca solicitarile de service NEFONDATE sau datorate unor cauze EXTERNE aparatului (gaze sau curent electric cu parametri iesiti din standarde, cos de fum infundat, presiune de apa insuficienta, pierderi sau mizerie in instalatie, instalatie defecta, etc) dau dreptul tehnicianului sa factureze 1(una) ora de manopera (si eventual deplasarea)

 • Deplasarile tehnicianului in afara orelor de program se taxeaza (chiar si in garantie!) cu TAXA de URGENTA de 100 RON (cu TVA) *

 • Dispecerul de Service va sta la dispozitie cu consultatii tehnice NON-STOP, dar din ratiuni de securitate, NU se efectueaza deplasari la sediul beneficiarului intre orele 21:00-7:00

 • Deplasarile in Bucuresti si judetul Ilfov se taxeaza cu suma fixa de 60 RON (cu TVA). Pentru localitatile aflate in afara acestora tariful este de 60 RON + 1 RON/Km (cu TVA) *

 • Conform legislatiei in vigoare, aparatul consumator de gaze combustibile trebuie sa posede „Autorizatie de Functionare” a carei valabilitate este de maxim 2 (doi) ani. Autorizatia se obtine in urma unei Verificari Tehnice Periodice efectuata de firme autorizate ISCIR, la cererea si pe cheltuiala UTILIZATORULUI FINAL.

 • * tarifele pot suferi modificari in functie de costurile cu combustibilul sau alte taxe independente de vointa noastra; va rugam sa va informati inainte de sosirea tehnicianului la adresa dvs.!

Daca in incapere se simte miros de gaz deschideti imediat ferestrele, opriti gazul din robinetul de siguranta, nu actionati comutatoare electrice si anuntati avaria la Distribuitorul de gaze sau Furnizorul de gaz lichefiat (GPL)!